Buurtpreventie Heiloo breidt uit met een nieuwe beheerder!

By januari 29, 2020 Nieuws

Al enige tijd was Buurtpreventie Heiloo op zoek naar een nieuwe beheerder. Dankzij de support van onze burgervader en VIP Heiloo hebben we een fantastische toevoeging aan ons team gevonden in de vorm van Bob Hommersen. Bob stelt zichzelf even aan je voor…

Buurtpreventie Heiloo BobNa ruim 30 jaar in Alkmaar te hebben gewoond, ben ik sinds mei 2019 inwoner van Heiloo.

In december zag ik een vacature op FB en heb daarop gereageerd. Na kennismakingsgesprekken met Daniëlle en Iwan werd ik al snel “ingelijfd” bij het team.

Waarom Buurtpreventie?
Tijdens mijn tijd bij de Koninklijke Marine, waarbij ik ruim 8 jaar als beroepsmilitair op diverse van onze onderzeeboten heb gevaren, ben ik besmet geraakt met het veiligheids- en beveiligingsvirus.

Na mijn marinetijd ben ik mij naast mijn “normale” baan o.a. actief gaan bezig houden met zelfverdediging, persoonsbeveiliging en anti-piraterij. Sindsdien ben ik geïnteresseerd in alle aspecten rondom veiligheid en beveiliging.

Ik zal vanuit het Buurtpreventie team iets van mijn enthousiasme proberen over te brengen op alle bestaande- en toekomstige leden van Buurtpreventie Heiloo.

Mijn doelstelling is om de mensen in Heiloo bewust(er) te maken hoe men de eigen veiligheid, maar ook de veiligheid in de buurt kan handhaven en waar mogelijk met elkaar verder kan verbeteren.

Groet,
Bob Hommersen
Buurtpreventie Heiloo