Buurtpreventie Heiloo maakt de eigen buurt én Heiloo veiliger. Dit doen we door verdachte situaties via WhatsApp aan elkaar door te geven én door de ‘ogen en oren’ van de politie te zijn. Buurtpreventie Heiloo heeft inmiddels WhatsApp-groepen in alle buurten en op dit moment doen er bijna 2.500 Heilooërs mee! Door regelmatig overleg met politie, gemeente Heiloo en de buurtpreventiegroepen uit omliggende gemeenten werken we samen aan een veiliger Heiloo.

Zie je iets vreemds of verdachts in je buurt? Vertrouw je de persoon aan de deur of op straat niet? Bel altijd de politie via 112 of 0900-8844 in geval van onraad. Hierna doe je een melding via de WhatsApp-groep. Door de melding zijn alle deelnemers in de buurt op de hoogte.

Buurtpreventie Heiloo is echter geen groep mensen die door de wijken patrouilleert. Ook is het geen WhatsApp-babbelbox waar buurtgenoten met elkaar uitvoerig in discussie kunnen. Hierom hebben wij afspraken met de gebruikers van de WhatsApp-groepen over hoe wij in de groepen communiceren.

 

Buurtpreventie Heiloo wordt gesponsord en ontwikkeld door logo-iwanbronkhorst