Maak kennis met politie & wijkteam op 14 april

By april 2, 2018 april 8th, 2018 Nieuws

Maak 14 april kennis met politie & wijkteam!

Buurtpreventie Heiloo werkt nauw samen met het wijkteam van politie. Natuurlijk zijn ook zij vertegenwoordigd op onze themadag ‘Veiligheid in & om het huis’. De politie staat met een preventiestand met veel informatie over wat je zelf kan doen tegen o.a. oplichters, inbrekers, en babbeltrucverkopers. Er is zelfs een echte ME-bus, een alcoholbus én een politiewagen die je van binnen en buiten mag bekijken!

Jacqueline Kok, wijkagent in Heiloo, geeft preventievoorlichting bij de kraam en rondom de lezingen. Samen met de wijkagenten Johan De Wildt en Dirk Haasnoot en wijkagent expert Bauke van Dijk. Joan Rückert, Buitengewoon Opsporings Ambtenaar, kent elke steen en stoeptegel van Heiloo en is aanwezig voor al uw vragen. Ben Wolff, senioren voorlichter politie Noord Holland, geeft twee lezingen over senioren en veiligheid met tips en trucs.

Kom dus naar de Buurtpreventie themadag ‘Veiligheid in & om het huis’ op zaterdag 14 april. In en om Winkelcentrum ’t Loo zijn er diverse demonstraties en presentaties van o.a. brandweer, politie, VVN en Rode Kruis.

Kijk voor het complete programma op www.buurtpreventieheiloo.nl.